Estetisk-kosmetisk tannbehandling

Estetikk (fra gresk aisthesis, αἴσθησις, «sansekunnskap» eller «oppfatning») er et kunstteoretisk begrep som brukes både om «læren om kunnskap som kommer til oss gjennom sansene», og «læren om det vakre og skjønne i kunsten». Sanseopplevelser har i all tid vært viktig for våre valg, og ytre form og tiltalende estetikk har hatt betydning både i hverdagsliv og i kunst. Ordet estetikk kan også brukes som et samlebegrep på felles stilidealer, en kulturell smak.

Vi har deltatt på ulike kurser i inn- og utland og tatt lærdom av de som regnes som å være de fremste på estetisk tannbehandling.

Tenner er noe som må tilpasses hver enkelt person, akkurat som at hårfasong og hårfarge er individavhengig.
Når vi skal gjøre en større eller mindre tannbehandling som angår ditt utseende, lager vi en først en nøyaktig kopi av tennene dine i gips. På denne modellen blir det modellert endringer i voks slik at vi får tenner som er pene til deg. Denne oppvoksningen blir kopiert i plast og satt utenpå dine egne tenner. Du får altså se endringene direkte i munnen slik at vi med vår lange erfaring og du selv og dine nærmeste kan se om denne midlertidige forandringen er ønsket. Plastoppbygningen sitter fast og har ca 14 dagers varighet. Da har du god tid til å vurdere om de midlertidige endringene er riktige for deg. Hvis det føles riktig er neste trinn å lage permanente forandringer i porselen.

I motsetning til ved plastisk kirurgi har man ved denne behandlingen mulighet til å se endringene direkte i munnen før man gjør noe permanent. Denne typen behandling har vi mange års erfaring med og pasientene våre er svært fornøyde.
 
 
Skriv ut
 
 
Tlf 38 09 54 10 - E-post: post@tannlegenordmo.no
Industrigata 4, PB 1024 Lundsiden .4687 Kristiansand
Åpningstider. Man-fre 08:30 -15:00
Følg oss på facebook!
Søk i implantattenner.no
Utviklet av:
Assist2net AS