Garantier

Vi gir 4 års garanti på fastsittende broarbeider. I 7-8 % av tilfellene vil ikke implantater osseointergrere dvs ikke aksepteres av kroppen. Hvis man skulle ende i en situasjon uten faste tenner vil man inntil 4 år etter implantatinnseting få pengene tilbake (så langt har dette ikke vært aktuelt). Dette er forutsatt at man går til årlig kontroll hos henvisende tannlege/tannpleier eller på Nordmo tannlegesenter. 

Norske tannleger hører også med inn under pasientskadeerstatningen. Behandling utført av tannlege Jon Nordmo dekkes inntil 4 år etter sementering ved skader/havari (hvis ikke annet er avtalt). Dette, forutsatt at skadeutbedringen foretas av ham. Behandling utført av annen tannlege dekkes ikke. 

Garantien gjelder fra sementeringsdato og under forutsetting av at arbeidet er betalt i sin helhet. Den gjelder med unntak av om konstruksjonen har vært utsatt for ytre vold/skader. Garantien gjelder omgjøring eller resementering om konstruksjonen løsner eller går i stykker.NB! Ved lavkostnadsarbeider gjelder ikke garantien.
 
 
Skriv ut
 
 
Tlf 38 09 54 10 - E-post: post@tannlegenordmo.no
Industrigata 4, PB 1024 Lundsiden .4687 Kristiansand
Åpningstider. Man-fre 08:30 -15:00
Følg oss på facebook!
Søk i implantattenner.no
Utviklet av:
Assist2net AS